Snelle Crackers

Ingrediënten

  • 70 g pompoenpitten 

  • 30 g zonnebloempitten 

  • 30 g chiazaad

  • 75 g lijnzaad

  • 20 g amandelmeel 

  • 1 g zout - = flinke snuf

  • 150ml water

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 165 graden Celcius

  2. vermaal alle zaden en pitten in een koffiemolen

  3. doe het zaden en pittenmeel (+amandelmeel) in een kom

  4. voeg het water toe en het zout

  5. vermeng alles tot een deeg

  6. leg het deeg tussen twee bakpapiervellen en rol met een deegroller het deeg tot een dun geheel

  7. leg een bakpapier met de plakken op een bakplaat

  8. snij met een mes voorzichtig plakken in het deeg

  9. doe de bakplaat in de oven in de middelste laag gedurende 20 a 25 minuten tot ze knapperig zijn

  10. laat de plakken goed afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte doos